mandag 25. juli 2011

Bryllupskort

Da er jeg ferdig med ett bestillingskort. Det skulle være veldig enkelt. Mener jeg har fått til ett enkelt og samtidig nydelig kort. Har brukt off white bazill, ferdigpreget wedding ark som panel. Laget ett hjerte med NS dias som er pyntet med halvperler fra Kort og Godt. Laget ett mindre hjerte som jeg embosset "Til Brudeparet" i gull. Har brukt to fjær i off white og en rosa rose.

fredag 22. juli 2011

Jentekort.

Laget ett jentekort. Stempelet kjøpte jeg på Bikuben for ett år siden, nå først ble det prøvd ut. Har fargelagt det med Distress.

søndag 17. juli 2011

Tilda på shopping.

Da ble det ett jentekort i skikkelig sommerfarger. Denne jenta har visst fått feriepenger og er ute og shopper klær og smykker. Begge stemplene er fra Magnolia. Blomstene er hjemmelaget av kaffefilter.

fredag 15. juli 2011

Bryllupskort

Ja da ble det ett til bryllupskort i brune farger. Dette er ett veldig enkelt kort, ikke for mye pynt her nei.

onsdag 6. juli 2011

Bryllupskort i vintagestil

Da er det ett nytt bryllupskort som legges ut her. Nå har alle kortene jeg har laget vært i brune farger, så dette går i vinrødt. Enkelt ;-)

tirsdag 5. juli 2011

Bryllupskort i vintagestil

" Herr og fru turteldu" er teksten på dette kortet. Stemplene er kjøpt på Inspirerende Hobby. Pynteark er fra Pion og det brune arket som jeg har stemplet på er fra Tim Holtz. Arkene er kjøpt på Stampers Heaven. Bildet er på utklippsark fra Kort og Godt. Hjørnecharmsen er fra Korthobby og ellers så har jeg brukt blonde og glitterlim.

søndag 3. juli 2011

Bryllupskort i vintagestil

Her er ett kort som ble laget på treffet i helga. Har brukt PION pynteark, stempelet ble kjøpt på Inspirerende Hobby, og den andre pynten på kortet er kjøpt på Stampers Heaven. Har brukt glitterlim langs kantene på kortet.

Scrappetreff i Valldalen,

Da har 4 jenter hatt ett koselig scrappetreff på campingplassen i Valldalen. Det var Sissel Flisnes som åpnet hytta sin for oss, der ble det laget mange fine Loèr og kort. Vi har kost oss fra morgen til sene kvelder med papir, god mat og god drikke. Vi har hatt en kjempefin helg sammens.På bildet er vi Sissel Lange, Belinda Brandal, Audhild Skarshaug og Sissel Flisnes. Flott gjeng !!!!!!!!!!!!