søndag 28. august 2011

Jentekort.

Da har 4 flinke scrappedamer hatt scrappetreff i Vistdal. Der ble det laget mange flotte kort og Loèr. Her har jeg laget ett gratulasjonskort til en dame som fyller 75 år. Syntes teksten inni kortet passet godt her, he he. Stempelet er fra Mo Manning, arkene vet jeg ikke hva det er.

torsdag 18. august 2011

Jentekort.

Hei Line, de små ovalene er metallpynt som jeg har pynta som veggbilder. Fargela ett stempel til av dama og hunden som jeg klipte til og limte inn i metallpynten. Brukte glassvæske oppå og lot det tørke. Da såg det ut som bilder i glass og ramme.

torsdag 4. august 2011

Jentekort.

Her har jeg brukt: vinrød Bazill, mønsterark fra BasicGrey, ramme fra Kort og Godt, blonder, stempel Ladybug, halvperler fra Kort og Godt, Liquid Pearls, metallpynt fra Kortgleder og motivet er fargelagt med Copic tusjer.

tirsdag 2. august 2011

Herrekort


Har en svigersønn som ønsker seg slipperser i bursdagsgave. Lagde kort formet som slipperser og slik ble de seende ut. Den ene kan man åpne og skrive inni. Som dere ser, har jeg lagt ett hvitt ark over hilsningen inni. De ser virkelig ekte ut, sønnen min trodde jeg hadde vært og kjøpt dem på skobutikken.