fredag 6. januar 2012

Nyttårsløfter?
Da er det helg og vi skal en tur på hytta. Skal i besøk til en svigerinne som skal få dette kortet her. Falt for disse damene som jobber skikkelig for å holde formene fine. Dette ble laget i morgentimene i dag, så nå skal jeg begynne å pakke i bilen til turen.
Ha en fin helg alle sammen ;-)

onsdag 4. januar 2012

Vognkort.Da har jeg lagd ett vognkort som det var mal på i siste Magnolia. Artig å lage noe annet enn kort i 15 x 15 cm. Var litt vanskelig å lage kalesjen på vogna, men jeg har vel lært litt til neste gang jeg skal lage en slik en. Det er en nabojente som skal få denne, hun er blitt mamma til en søt liten jente.

søndag 1. januar 2012

Årets første julekort i 2012.


Da er årets første julekort laget. Til kortet har jeg brukt grønn bazill, mønsterark "kongler" og "julens gleder" fra Papirdesign. Juletredies fra Marianne design, juletreet er pyntet med julehjerter og stjerne som er kjøpt på Inspirerende Hobby. Stemplet er også fra Marianne design og er fargelagt med Copics tusjer. Ostekluten som jeg har brukt har jeg pyntet med Glitter glaze fra Panduro. Pynten som er brukt øverst på kortet er også kjøpt på Inspirerende Hobby.