fredag 13. juli 2012

Jentekort


Fikk bestilling på ett jentekort. Brukte creme og lysblå bazill. Stempelet er fra Funky Kids og ble fargelagt i blåtoner med Promakers og Copiks. Måtte ha litt rosa på kortet, så det ble noen roser og blomst og så farge der det står gratulerer. Heldige meg fikk den herlige blonden som er brukt her fra Marte Olaussen.


søndag 8. juli 2012

Bryllupskort

Her har jeg "liftet" Heidi Bakkerud sin bokskulptur som sto i siste Ett Trykk.
Ble invitert til bryllup der en tantegutt skulle gifte seg. Da ble det til at jeg lagde denne bok- skulpturen. 

Her har jeg brukt en bok på nesten 600 sider. Hvert eneste ark ble brettet inn og limt, fjernet bokpermene og limte denne "rundellen" sammen. Da kunne jeg begynne å pynte den.

 Bilen er fra Tim Holtz, den ble skåret ut og endel på bilen måtte pusses med sandpapir så det fikk en finere utseende.
 "Hermetikkboksene" som blir dratt etter bilen, er en penn som ble saget i passende biter. Hadde på metalltape, malte dem med svart akrylmaling som deretter ble pusset for å få de til å se ut som bokser.
Brukte Cricutten til å skjære ut bokstavene,  de ble deretter limt på boken.
 Rammen fant jeg på hytta, den kledde jeg med metalltape som ble malt med sort akrylmaling og deretter pusset for å se ut som en gammel sølvramme. De søte små som kysser er en fra en serviett som jeg limte på ett ark og satte inn i rammen. Den ble veldig fin på toppen av kortet.
 På andre siden av "rundellen" lagde jeg dette brudeparet. Det er dies fra CriCut, tror det heter det. Brudebuketten fikk noen dråper glitterlim så det skulle se ut som en bukett i friske farger. På hver side av brudeparet har jeg lagd blomsterranker som faller ned fra toppen av "rundellen". På jentas side ble det jentefarger, mens på guttens side ble det mer mandige farger.
 Her er ett nærbilde av rammen med det forelskede paret.
 Jeg lagde en treetasjers kake og limte fast bak rammen. Pyntet med Liquids Pearls så det skulle se ut som krem og blomsterpynt.Ble veldig fornøyd med resultatet etter at jeg fant ut hvordan jeg skulle lage kaken.
 Fant en liten engel som jeg limte på en fjær og satte den bak ett rødt hjerte. Det ble vakkert.
 Her er blomsterranken på jentesida, de går i rødt og gult.
 Her er blomstene på guttesiden, her er det innslag i blått.
Denne sto på gavebordet sammen med gaven vi ga, fikk mange flotte kommentarer fra andre bryllupsgjester. Det var fine ord å få høre etter arbeidet med dette prosjektet.