tirsdag 30. april 2013

Konfirmasjonskort jente.


Da ble det ett konfirmasjonskort til en jente denne gangen. Stemplet er fra North Star Stamps, og tekststemplene er fra Kort og Godt. Har fargelagt med Distress Markers. Er enda i begynnerfasen med fargeleggging med disse tusjene. øvelse gjør mester heter det, så vi får se om en stund om det blir bedre.

mandag 15. april 2013


Konfirmasjonskort.
Ett nytt konfirmasjonskort til gutt er nå ferdig. Motivstempelet er fra North Star Stamps og tekststempelet er fra Kaboks. Bakgrunnsarket er Bazill som jeg tapet med metalltape og så tørrembosset. Brukt svart akrylmaling som jeg tørket det meste av igjen. Metallcharmsen er kjøpt hos Korthobby.no. Tannhjulene er dies og de er embosset svart. Dette er ett bestillingskort så jeg håper det faller i smak.

tirsdag 9. april 2013

Konfirmasjonskort

 Dette er ett konfirmasjonskort som jeg har liftet fra ett kort som var vist i Ett Trykk. Har brukt papir fra restekassa mi, så jeg vet ikke hvor de kommer fra. Punchen som er brukt, er vel fra Marta Stewart.
 Charmsen er fra Korthobby. Brukt glitterlim for å gjøre litt mer ut av tagsen.
Her er en liten tags som jeg har stemplet ett vers på. Stemplet er fra Kort og Godt. 

søndag 7. april 2013

Jentekort

Har laget 2 stk. kort med stempel fra Gorjuss. De er så herlige og fantastiske til å fargelegge. Har fargelagt med Distress Markers og Copics. Brukte Copics på håret til den øverste jenta her. All charmsen er fra http://korthobby.no/. Wenche Follestad har utrolig mye fint som vi kan pynte kortene med. 


 Det lilla kortet er ett gratulasjonskort, det grønne er til en konfirmant. Stemplene er fine til alle sorter kort.