mandag 15. april 2013


Konfirmasjonskort.
Ett nytt konfirmasjonskort til gutt er nå ferdig. Motivstempelet er fra North Star Stamps og tekststempelet er fra Kaboks. Bakgrunnsarket er Bazill som jeg tapet med metalltape og så tørrembosset. Brukt svart akrylmaling som jeg tørket det meste av igjen. Metallcharmsen er kjøpt hos Korthobby.no. Tannhjulene er dies og de er embosset svart. Dette er ett bestillingskort så jeg håper det faller i smak.

8 kommentarer:

Audhild sa...

Lekkert kort:-) Savnet deg i helga!

Linda W sa...

Hi Sissel. I like this card, it's very good for a boy. I like the stampe and the embossing is good. I like that you have inked over it and the cogs are fitting - is the die a Docrafts one - I have one very similar and I find it very useful. Hope you're weather is improving - you had a lot of snow. At last it's getting warmer in England and we have had some sunshine. Hugs, Linda x

Sissel sa...

Tøft guttekort, flott pynting.
Klem Sissel

Anne Christine Berg sa...

Så tøft! Fint motiv, masse fine detaljer og rett og slett helt perfekt til en konfirmant :-)

Ha en fortsatt fin helg!

Klem :-)

Nora sa...

Tøfft konfirmasjonskort Sissel :)
Takk for fine kommentarer på bloggen min :)

Sissel sa...

Stilig!!! :) Synd du ikke kom til Geiranger! God helg til deg! Klem

Grete sa...

Så tøft. Virkelig stillig kort til gutt.

Siv-Hege Mathisen sa...

Hei:)
Da klarte jeg også å surre meg inn på din blogg. Det er en del å sette seg inn i, men det kommer seg. Jeg skal få en venninne av meg som er ganske dreven på blogging til å komme å hjelpe meg.

Dette kortet her likte jeg godt. veldig tøft. Skal tipse ei venninne om det stemplet. Det tenker jeg at hun bare må ha:)

Ha en flott dag:) tusen takk for at du kom innom siden min:)