søndag 9. juni 2013

Jentekort
Da har jeg lagd ett jentekort igjen. Falt pladask for dette bildet fra Kort og Godt. Bilde og sommerfugl er fra utklippsarket Vintage baby. Har brukt Bazill til selve kortet og som base for mønsterark og bilde. Mønsterarket er fra Papirdesign. Det er bare så nyyyydelig. Får sommerfornemmelse av det.


                                        


Sommerfuglene er fra utklippsarket til Kort og Godt, har brukt Stickles fra Ranger på vingene. Rosene er fra Storyteller og jeg har punchet ut grener som skal forstille rosegrener. Pyntet med osteklut har jeg også gjort.

De lekre knappene og hjertene har jeg kjøpt for lenge siden på Stampers Heaven. De ble jo riktig så nusselige på dette kortet. Har brukt ett rissehjul for å lage " sykanter " rundt delen her. Ser jo nesten ut som om jeg har brukt symaskinen på dette kunstverket mitt. Som dere skjønner er jeg storfornøyd med kortet.Se på de flotte knappene her. Nusselige er de.

6 kommentarer:

Nora sa...

Så søtt et bilde Sissel!
Vært i Vistdal i helga. Tungt skydekke der også. Og regn,regn og atter regn. Nitrist. Så jeg dro tidlig tilbake i dag. Ha en fortsatt fin søndag :)

Linda W sa...

Hi Sissel, I like this card very much both the design and the colours you have chosen. Hugs, Linda x

ellen.fossli sa...

Tusen takk for du tittet innom bloggen min, så jeg får en ny og se i, alltid moro med nye blogger <3
Så utrolig gossint dette kort er, skjønner godt du er stolt, arket fra Papirdesign er herlig og den sykanten var jo bare super! Gleder meg til å se kortene som kommer :)

Anne Christine Berg sa...

Det var sååå lekkert! Nydelig bilde du har brukt og det var en kjempefin detalj med de søte knappene :-)

Tusen takk for veldig hyggelige hilsener på bloggen min, det setter jeg så stor pris på! Jeg finner masse flott inspirasjon hos deg også!

Ha en fortsatt fin uke!

Klem :-)

Hilde Audahl sa...

KJempenydelig kort.
Lurt å bruke rissehjul. Når jeg tenker meg om har jeg jo også det...smart...

Tina sa...

Utrolig flott kort med et nydelig bilde. Får mange ideer fra deg, tror jeg må finne frem rissehjulet mitt jeg også. Ha en fin sommer :)